03
juli 2018

De nieuwe nieuwe wereldorde

Een nieuwe ‘nieuwe wereldorde’ tekent zich af: China blijft profiteren van het feit dat de Verenigde Staten zich blijven terugtrekken van het wereldtoneel en dat Europa er maar niet in slaagt om een gemeenschappelijke hervormingsagenda te formuleren. De beleggers moeten hun horizon verbreden en hun strategieën aanpassen aan de verschuivende economische machtsverhoudingen van het Westen naar het Oosten. Onze experts hebben de langetermijnperspectieven voor enkele van de grootste economieën ter wereld voor u onder de loep genomen. Ontdek de video van Frank Vranken, onze hoofdstrateeg, die u een overzicht geeft van onze gedachten over de evolutie van de nieuwe ‘nieuwe wereldorde’.

Lees ook

Une-gestion-durable-de-votre-portefeuille

Een duurzaam beheer van uw portefeuille

Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Lees meer
investissement-immobilier

Anders investeren in vastgoed?

Hebt u, net als de meeste Belgen, ook een baksteen in de maag? Nochtans: rechtstreeks in fysiek vastgoed investeren is een kapitaalintensieve investering, die toch wel een aantal risico’s inhoudt. Daarom bieden we u bij Puilaetco Dewaay Private Bankers oplossingen aan waarmee u ook onrechtstreeks in immobiliën kunt investeren.

Lees meer
Credits

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen of een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers geniet u van flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Lees meer