Persberichten

15
oktober 2018
Persbericht

KBL epb recognized among Europe’s best private banking groups

The Group of which Puilaetco Dewaay Private Bankers is part and which is based in Luxembourg was named among Outstanding Private Banks in Europe for the fourth consecutive year.

Lees meer
05
september 2018
Persbericht

Puilaetco Dewaay Private Bankers wordt Presenting Partner van Independent Brussels

Independent Brussels, de kunstbeurs en het performancefestival met de meest toonaangevende kunstenaars uit de hele wereld, kondigde vandaag de ondertekening aan van een partnerschap met Puilaetco Dewaay, een van ‘s lands belangrijkste Private Banks. De beurs ziet het als zijn missie om levende eigentijdse kunstenaars en ook de galerijen en non-profitorganisaties waar ze onderdak vinden te ondersteunen. De beurs vindt plaats van 8 tot 11november 2018.

Lees meer
22
december 2017
Persbericht

Amaury de Laet benoemd tot Gedelegeerd Bestuurder van Puilaetco Dewaay Private Bankers

Aan de vooravond van haar 150-jarig bestaan kondigt Puilaetco Dewaay Private Bankers, de vermogensbeheerder die deel uitmaakt van de top drie van « pure play » private banken in België, de benoeming aan van haar toekomstige nieuwe Gedelegeerd Bestuurder, Amaury de Laet.

Lees meer
30
oktober 2017
Persbericht

KBL epb nommée meilleure banque privée au Luxembourg pour la deuxième année consécutive

Fait suite au récent prix « Outstanding Private Banks in Europe » décerné lors des Private Banker International Global Wealth Awards

Lees meer