Missie, visie, waarden

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Onze missie?

Als vertrouwenspartner biedt onze bank reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen voor haar cliënten.

Onze visie? 

De top-of-mind private bank van België zijn, dicht bij haar cliënten, op basis van relevante technologie en gestuwd door gepassioneerde mensen.

Onze waarden?

Integriteit, engagement en uitmuntendheid.

Onze waarden vormen de basis van onze missie als private bank. Onze medewerkers laten er zich dagelijks door inspireren in al hun activiteiten en bij het streven naar langetermijnopbrengsten.

  • Integriteit: de vereiste voor iedereen om de cliënt centraal te stellen, waarbij de principes van transparantie en vertrouwelijkheid ten volle worden nageleefd.
  • Engagement: de fundamentele kwaliteit van onze medewerkers die hun beloftes houden, hun verantwoordelijkheid nemen en in team werken.
  • Uitmuntendheid: onze voortdurende ambitie om uw verwachtingen te overtreffen door van het uitwerken van performante oplossingen onze prioriteit te maken.