04
juni 2019

Puilaetco Dewaay verkozen tot 2de beste Belgische beheerder; 3 van onze experts in de top 5 van de beste professionals

Onze vermogensbeheeractiviteiten werden voor het tweede jaar op rij bekroond door de Extel-peiling 2019, i.e. een globaal klassement van de beste professionals op het vlak van de Europese aandelenmarkten. Onze bank werd uitgeroepen tot 2de beste Belgische beheerder. Bovendien behoren 3 van onze experts tot de top 5 van de beste professionals: Ignace de Coene, Danny Wittenberg en Anne-Catherine Delaye

puilaetco-dewaay-elue-2eme-meilleur-gestionnaire-trois-de-nos-experts-classes-dans-le-top-5-des-meilleurs-professionnels-puilaetco-dewaay

Deze jaarlijkse peiling, die ook wel « de Oscars van de beleggingen » genoemd wordt, werd uitgevoerd bij 14.400 Europese professionals inzake vermogensbeer van meer dan 4.000 verschillende bedrijven. Zij werden door het Londense bedrijf Extel gevraagd om de beste professionals van het voorbije jaar aan te duiden.

Dit jaar staat Puilaetco Dewaay voor het tweede jaar op rij op de 2de plaats voor de Belgische markt. Deze bekroning is te danken aan de grote gezamenlijke inspanningen van drie van onze aandelenfondsenbeheerders: Ignace De Coene, Danny Wittenberg en Anne-Catherine Delaye. Ze maken alle drie deel uit van het team Rivertree Investment Funds, ons compact gamma huisfondsen.

Bovendien behoren onze drie experts tot de top 5 van de beste professionals: Ignace de Coene is Head of Fund Management en Danny Wittenberg en Anne-Catherine Delaye beheren samen verschillende solide aandelenfondsen.

Bekroond worden door de financiële gemeenschap voor de uitmuntendheid van onze merken en medewerkers sluit perfect aan bij onze voortdurende ambitie: performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden aan onze cliënten. 

Lees ook

iStock_19254093_M

Proactief vermogensbeheer

Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

Lees meer
Une-gestion-durable-de-votre-portefeuille

Een duurzaam beheer van uw portefeuille

Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Lees meer
investissement-immobilier

Anders investeren in vastgoed?

Hebt u, net als de meeste Belgen, ook een baksteen in de maag? Nochtans: rechtstreeks in fysiek vastgoed investeren is een kapitaalintensieve investering, die toch wel een aantal risico’s inhoudt. Daarom bieden we u bij Puilaetco Dewaay Private Bankers oplossingen aan waarmee u ook onrechtstreeks in immobiliën kunt investeren.

Lees meer