Artikels

06
september 2018

Puilaetco Dewaay Private Bankers wordt Presenting Partner van Independent Brussels door Puilaetco Dewaay Private Bankers

Independent Brussels is een kunstbeurs en het performancefestival met de meest toonaangevende kunstenaars dat van 8 tot 11 november 2018 plaats vindt. Zijn missie? De levende eigentijdse kunstenaars ondersteunen en ook de galerijen en non-profitorganisaties waar ze onderdak vinden.

Lees meer
02
juli 2018

Puilaetco Dewaay Private Bankers lanceert MyPLDW: uw nieuwe digitale platform door Puilaetco Dewaay Private Bankers

Ontdek MyPLDW, uw nieuwe online cliëntenruimte. Een platform met nieuwe nuttige en performante functies, zoals de personaliseerbare raadpleging van uw portefeuilles en uw privéberichten, van uw effecten- en contantenverrichtingen en van uw lopende orders. Een hoogbeveiligde versleuteling garandeert dat uw persoonlijke gegevens enkel toegankelijk zijn voor u: van de inhoud van uw portefeuilles tot de berichten die u met uw private banker uitwisselt.

Lees meer
13
juni 2018
Economie & financiële markten

GAAC: een transversaal comité binnen de groep ten dienste van uw portefeuilles door Frank Vranken, Group Chief Strategist

Puilaetco Dewaay Private Bankers en de groep KBL epb moedigen samenwerking en ondernemingszin aan teneinde al hun cliënten diensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Het succes van de groep is gebaseerd op het fundamentele principe van de onderlinge samenhang dat wordt toegepast door ons netwerk van meer dan 2.000 specialisten in bijna 50 Europese steden.

Lees meer
07
juni 2018

Puilaetco Dewaay Private Bankers verkozen tot 2de beste Belgische beheerder door Puilaetco Dewaay Private Bankers

Onze vermogensbeheeractiviteiten werden bekroond door de Extel-peiling 2018, i.e. een globaal klassement van de beste professionals op het vlak van de Europese aandelenmarkten.

Lees meer
24
mei 2018
Duurzaam beleggen

Klimaatverandering? Wat als het al te laat is? door Puilaetco Dewaay Private Bankers

Op maandag 22 mei organiseerden Puilaetco Dewaay Private Bankers en B19 Brussels een lezing met als thema ‘Klimaatverandering? Wat als het al te laat is?’ met als spreker de Belgische klimatoloog Jean-Pascal van Ypersele. Hij werd geïnterviewd door Caroline Fontenoy, journaliste en ankervrouw van het televisiejournaal op RTL.

Lees meer