Halfjaarlijkse beleggingsvooruitzichten – Juni 2018

Een nieuwe ‘nieuwe wereldorde’ tekent zich af. De beleggers moeten hun horizon verbreden en hun strategieën aanpassen aan de verschuivende economische machtsverhoudingen van het Westen naar het Oosten. Wenst u meer informatie? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen en wij sturen u de brochure per e-mail.

PLDW_Financial-Analyse_1807

Hoe wil je gecontacteerd worden?

Actualiteit  

A
 • 12
  juli 2018
  Economie & financiële markten

  De nieuwe ‘nieuwe wereldorde’

  De onstuitbare opmars van China, de opkomst van India en de veranderende wereldwijde machtsverhoudingen onder de loep.

  Lees meer
 • 06
  juli 2018
  Vermogens - planning & - structurering

  Wederzijdse schenkingen van effecten tussen echtgenoten: een alliantie tussen financiële bescherming en fiscaliteit

  (Gewone) schenkingen tussen echtgenoten zijn een veelgebruikte en klassieke techniek om, enerzijds, een echtgenoot financieel te beschermen en, anderzijds, het bedrag van de successierechten te verminderen bij het overlijden van de schenkende echtgenoot: ofwel omdat de schenking geregistreerd werd en er schenkingsrechten betaald werden (3% of 3,3% naagelang van het gewest waar de schenker gedomici...

  Lees meer
 • 12
  juli 2018
  Economie & financiële markten

  Als Oost en West elkaar treffen

  We hebben de langetermijnvooruitzichten voor enkele van de grootste economieën ter wereld voor u onder de loep genomen. Terwijl de Verenigde Staten zich blijven terugtrekken van het wereldtoneel, slaagt Europa er maar niet in om een gemeenschappelijke hervormingsagenda te formuleren. Ondertussen blijft China van deze situatie profiteren.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer