Innovation through tradition

Puilaetco Dewaay, Innovation through tradition. Het beste van twee werelden voor het beheer van uw vermogen.

Het beste van twee werelden
samengebracht voor het beheer van uw vermogen.

barre

Wat ons kenmerkt, is de combinatie van twee schijnbaar tegenstrijdige concepten: respect voor traditie en streven naar innovatie. Ons logo is hiervan het symbool: twee leeuwen die elk een andere kant opkijken. De ene verliest de traditie niet uit het oog, de andere blikt resoluut naar de toekomst.

Respect voor traditie.

De ontwikkelingen op de voet volgen en hun potentieel beoordelen alvorens erin mee te gaan, is een traditie die we blijven respecteren en die van ons een betrouwbare partner maakt. We hoeven niet te springen van de ene trend naar de andere hype. Dit heeft ons doorheen onze geschiedenis van bijna 150 jaar, toegelaten om ons aan te passen aan de veranderingen en een diepgaande vertrouwensrelatie met onze cliënten op te bouwen.Streven naar innovatie.

Als financiële experts weten we dat een cultuur van innovatie de motor is van groei, toegevoegde waarde en winst, nu en in de toekomst. Daarom verfijnen we onze werking en dienstverlening voortdurend.

Streven naar innovatie.

Als financiële experts weten we dat een cultuur van innovatie de motor is van groei, toegevoegde waarde en winst, nu en in de toekomst. Daarom verfijnen we onze werking en dienstverlening voortdurend.

Elke cliënt heeft als aanspreekpunt een private banker. Hij wordt omringd door een team van experts die samen met hem de bescherming en groei van het vermogen van ieder van zijn cliënten verzekeren. Geavanceerde digitale werkmiddelen houden hen in real time op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Juristen, fiscalisten, financieel analisten, marktstrategen, ... vervolledigen dit globale team. Dankzij deze ondersteuning kunt u erop vertrouwen dat uw vermogen bij ons in goede handen is.

Wij worden gedreven door de overtuiging dat de motor van de performance schuilt in het weldoordachte evenwicht tussen traditie en innovatie.

Meer dan 10 jaar duurzame samenwerking met Triodos Bank

Een nauwe samenwerking van meer dan 10 jaar tussen Puilaetco Dewaay en Triodos Bank zorgen voor een unieke combinatie van financiële expertise en ervaring in duurzame beleggingen. De twee banken vormen een solide en verantwoorde partner voor een beheer in overeenstemming met uw waarden.

MyPLDW app
Beveiligde toegang

De MyPLDW app app geeft u overal en op elk moment, toegang tot uw portefeuille, uw rekeningen, performances, de laatst uitgevoerde verrichtingen, uw documenten en tal van andere analyses op uw tablet.


Aarzel niet om onze medewerkers te contacteren op het nummer +32 2 679 45 11, ontmoet ze in een van onze kantoren bij u in de buurt of vul ons contactformulier in.