Professionals ten dienste van andere professionals!

Bent u zelf een financiële professional? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers bieden we ook onze diensten aan aan financiële tussenpersonen. Onze samenwerking met vermogensbeheerders, vermogensadviseurs, bankmakelaars en verzekeringsmaatschappijen stelt ons in staat om een breed gamma werkmiddelen aan te bieden ter ondersteuning uw cliënten en uzelf.

PLDW_4

Ons   departement ‘Financial Intermediaries’ biedt een uitgebreide dienstverlening aan financiële tussenpersonen. Ons team werkt in alle onafhankelijkheid, op basis van een strikte benadering van ‘Chinese Walls’: we beschermen de toegang tot informatie, die zou kunnen leiden tot een belangenconflict tussen de verschillende partijen.

Onze dienstverlening omvat:

  • De diensten van een depothoudende bank: effectenbewaargeving, verrichtingen op coupons en dividenden, rekeningadministratie en het opstellen van rapporten.
  • Diensten van orderuitvoering en beheer: toegang tot een bijzonder ruim beleggingsuniversum en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verschillende beheersformules.
  • Terbeschikkingstelling van een informaticaplatform dat voortdurend geactualiseerd wordt.

Ons gespecialiseerd team helpt u ook in het kader van:

  • Het openen van rekeningen
  • Kredietverlening
  • Toegang tot onze experts inzake vermogensplanning en -structurering
  • De oprichting van uw beleggingsfonds

Indien u over de gepaste FSMA-licentie (Financial Services and Markets Authority) beschikt of in België onder het EEA-paspoort (European Economic Area) werkt, is een relatie met Puilaetco Dewaay Private Bankers een referentie die garant staat voor een succesvolle uitbouw van uw activiteiten.


Wenst u meer informatie?


Contacteer ons


Carl Van den Bergh

Head of Financial Intermediary Department