Waarom kiezen voor Puilaetco Dewaay Private Bankers?

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

Pourquoi-choisir-puilaetco-dewaay-pirvate-bankers

Eén enkele specialisatie: private banking

Wij focussen ons exclusief op private banking. Daardoor zijn onze adviezen compleet onafhankelijk. Dankzij de expertise van onze medewerkers kunnen we u oplossingen voorstellen op maat van elke klant, waarbij we rekening houden met zijn investeerdersprofiel, kennis, ervaring, doelen, investeringshorizon en financiële situatie.

Gepersonaliseerde oplossingen

Wij tellen ongeveer 250 hooggespecialiseerde medewerkers, hebben 10 miljard euro in portefeuille en zijn een van de belangrijkste private bankers in België. Voor elke cliënt focussen we volledig op gepersonaliseerde oplossingen. Onze cliënten kunnen dan ook rekenen op een compleet aanbod van diensten: van vermogensbeheer en vermogenskredieten tot financiële planning en overdracht.

Onafhankelijk adviseren en investeren, gebaseerd op een gestructureerde visie

Om u de best mogelijke adviezen te kunnen geven, kan uw private banker rekenen op de expertise van analysten en van het Investeringscomité van Puilaetco Dewaay Private Bankers. Met behulp van interne en externe informatiebronnen ontwikkelen die een gestructureerde visie over de evolutie en perspectieven van de financiële markten. Afhankelijk van de actualiteit wordt die visie dagelijks bijgestuurd.

Excellente financiële betrouwbaarheid

Een bank kiezen waaraan u uw vermogen kunt toevertrouwen? Dat is een beslissing die reflectie vraagt. Maar dankzij onze Tier One van 22,54%*, kan onze private bank haar cliënten een onovertroffen veiligheid en stabiliteit aanbieden.

*Core Tier 1 Capital ratio op 31/12/2017

Gesteund door een solide Europese groep


Puilaetco Dewaay Private Bankers maakt deel uit van de groep KBL European Private Bankers: een Europees netwerk van private bankers die hun “best practices” met mekaar delen. De groep KBL epb is actief in 8 Europese landen, stelt ongeveer 2000 mensen te werk en beheert bijna 100 miljard euro geldelijk vermogen.