“Innovation through tradition”: het beste van twee werelden tot uw dienst

Hoewel innovatie vandaag centraal staat, vinden wij het heel belangrijk om er zeker van te zijn dat deze evolutie gepaard gaat met respect voor tradities. Onze aanpak? Bouwen op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie om u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen te bieden.

Innovation-through-tradition

In een wereld in verandering, waarin innovatie domineert, is het belangrijk om te kunnen steunen op gevestigde waarden en referenties. Dit is exact waarop wij ons focussen in het private banking-vak, sinds 1868.

Twee ideeën typeren ons: respect voor traditie en zoeken naar innovatie. Ons logo is het symbool: twee leeuwen, die in tegengestelde richting kijken: de ene leeuw verliest de tradities niet uit het oog en de andere blikt resoluut naar de toekomst.

Respect voor tradities

We blijven onze traditie respecteren én volgen nieuwe evoluties op de voet. We evalueren het potentieel en de zwaktes, vooraleer we ze toepassen. Dat maakt van ons een partner die uw vertrouwen meer dan waard is.  

De zoektocht naar innovatie

Als financiële experts weten we dat innovatie de motor is en blijft van groei, toegevoegde waarde en rendement. Daarom verfijnen we onze werkmethodes en de manier waarop we onze diensten aanbieden elke dag.

Elke cliënt krijgt een persoonlijke private banker toegewezen, die samenwerkt met een team van experts, om elk vermogen te beschermen en te doen groeien. Deze experts worden ondersteund door performante informatica, die hen continu informeert en op de hoogte houdt van de stand van zaken. Onze juristen, fiscalisten, financiële analysten en marktstrategen tenslotte maken deze buitengewone teams van beheerders compleet.

Het is deze sterke ondersteuning die maakt dat u met uw vermogen vanaf nu de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunt zien!