Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen of een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers geniet u van flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Credits

Het vermogenskrediet biedt een flexibel antwoord op uw liquiditeitsbehoeften: aankoop van vastgoed, renovatie, schenking of lening aan uw kinderen, betaling van successierechten, voorschot aan uw vermogensvennootschap, … Het krediet kan eveneens worden gebruikt als financieel instrument voor een hefboomeffect op uw activa.

Deze formule laat u toe om uw portefeuille te gebruiken als waarborg voor uw krediet. U raakt dus niet aan uw vermogen en hoeft geen aanpassingen uit te voeren aan een zorgvuldig uitgewerkte diversificatiestrategie.

Onze eenvoudige en doeltreffende kredietformules laten u toe om te investeren, zonder aan uw activa te raken.

Onze kredietoplossingen bieden talrijke voordelen:

 • Kredieten aan natuurlijke personen en vermogensvennootschappen
 • Amortising of bullet-formules
 • Vaste of variabele rente
 • Mogelijkheid tot hypothecaire inschrijving en aanvullend mandaat
 • Mogelijke fiscale voordelen
 • Geen schuldsaldoverzekering vereist
 • Uitgifte van waarborgen actief/passief

          … tegen competitieve rentevoeten!

Ze houden rekening met uw persoonlijke situatie en worden uitgewerkt in overleg met onze experts inzake vermogensplanning en -structurering en onze vastgoedspecialisten.

Wenst u meer informatie hierover? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze specialisten stellen u een oplossing op maat voor.

Opgelet, geld lenen kost ook geld.


Contact 


Stijn Kelchtermans
+32 2 679 47 36
stijn.kelchtermans@pldw.be

Actualiteit  

A
 • 04
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Een krediet: een flexibel antwoord op uw liquiditeitsbehoeften!

  U wil investeren zonder aan uw beleggingen te raken? Onze kredietexperts staan voor u klaar en werken oplossingen op maat uit die beantwoorden aan uw financieringsbehoeften, uw financiële situatie en uw terugbetalingscapaciteit. Ze zijn eveneens in overeenstemming met uw vermogensbeheer.

  Lees meer
 • 02
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Welke soorten kredieten verlenen wij aan onze cliënten?

  Wenst u een opportuniteit aan te grijpen? Een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers bieden wij u flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen.

  Lees meer
 • 20
  oktober 2016
  Economie & financiële markten

  Onroerende schenking: Fiscall nadelig voor uw kinderen?

  De onroerende fiscaliteit heeft een sterke evolutie doorgemaakt. De gewesten zijn bevoegd geworden om fiscale voordelen toe te kennen voor alles met betrekking tot de gezinswoning. De belastingverlagingen inzake « andere onroerende goederen » (bv. tweede verblijf) zijn de bevoegdheid van de federale overheid gebleven.

  Lees meer