Een compact gamma van Rivertree-fondsen

Rivieren verbinden mensen en maken handel mogelijk. Gevormd doorheen de jaren, en even oud als de tijd zelf, passen rivieren zich voortdurend aan, stijgend en dalend in functie van de seizoenen.

PLDW_RT_Header
Rivertree-NewBrand

RIVERTREE INVESTMENT FUNDS 

Bij Rivertree Investment Funds krijgt u toegang tot een brede waaier aan lange termijnoplossingen die zich aanpassen aan een voortdurend veranderende wereld - ondersteund door een dynamisch pan-Europees team en een sterke focus op transparantie.

GROEI & STABILITEIT

Bij Rivertree Investment Funds hebben we de ambitie een duurzame groei van het kapitaal van onze klanten te verwezenlijken. Samen identificeren, ontwikkelen en beheren we kwalitatieve investeringsoplossingen in marktsegmenten waar we op lange termijn toegevoegde waarde kunnen creëren. Dit is in lijn met onze doelstelling om een bredere positieve bijdrage te leveren door de voorkeur te geven aan sociaal en ecologisch verantwoorde investeringen.

EEN BELOFTE VAN NABIJHEID

Met meer dan 40 beleggingsexperts over heel Europa zijn we steeds dichtbij wat voor ons belangrijk is: de lokale markten en elke klant die we het genoegen hebben te mogen bedienen. Diepgaande kennis van de lokale markten, gecombineerd met het Europese perspectief door de doorgedreven samenwerking tussen onze lokale teams, maken deel uit van onze belofte aan u en vormen een stevige fundering voor het uitbouwen van een vertrouwensrelatie op de lange termijn.


OP BASIS VAN DIEPGAANDE ANALYSE EN PAN-EUROPESE INZICHTEN, SELECTEREN WE NAUWKEURIG VEELBELOVENDE OPPORTUNITEITEN IN DE MARKT

*KEY FIGURES
PLDW_RiverTree_KeyFigures
*As of June 30, 2018

WHERE INDIVIDUALS CONNECT, SOLUTIONS ARE FORMED AND GENERATIONS COME TOGETHER