Discretionair beheer

Wilt u het beheer van uw portefeuille toevertrouwen aan uw private banker? Kies dan voor discretionair beheer. Deze benadering neemt voor u de last weg om beslissingen te nemen, aangezien u kunt vertrouwen op een team van specialisten. U blijft natuurlijk op de hoogte van de evolutie van uw portefeuille, met transparante rapporten die u op elk moment kunt inkijken.

La-gestion-discrétionnaire3

Eerst brengen we samen uw situatie in kaart en bekijken we uw behoeften en wensen. Zo definiëren we uw beleggingsstrategie, in overeenstemming met uw risicotolerantie. Daarna bepalen onze specialisten de samenstelling en evolutie van uw portefeuille, op basis van onze expertise, onze analysecapaciteiten en onze knowhow inzake vermogensbeheer. Onze voorzichtige, actieve en weldoordachte benadering streeft ernaar om waarde te creëren.

Uw private banker kent u persoonlijk, hij staat te uwer beschikking en zal een beroep doen op onze experts om u te helpen en te informeren. Kiezen voor discretionair beheer betekent kiezen voor gemoedsrust.

Bij discretionair beheer hebt u keuze uit verschillende opties

Gepersonaliseerd beheer

  • Portfolio Management

Op basis van uw persoonlijke situatie passen wij onze zeer gediversifieerde beleggingsstrategie toe op uw portefeuille: aandelen, obligaties, gestructureerde producten, fondsen in open architectuur (selectie van de beste fondsen, met inbegrip van fondsen uitgegeven door andere bekende instellingen) en andere financiële instrumenten.

Uw private banker en uw portefeuillebeheerder volgen de actualiteit, kennen u persoonlijk, begrijpen uw behoeften en staan voor u klaar om u een kwaliteitsdienstverlening met een hoge toegevoegde waarde te bieden.

Dit actieve, voorzichtige beheer op maat laat u toe om een passend rendement te verkrijgen, in alle gemoedsrust.

Specifiek beheer

Uw vermogen wordt belegd in individuele lijnen (aandelen en obligaties) en beleggingsfondsen binnen het door Triodos Bank gedefinieerde beleggingsuniversum. Deze unieke benadering biedt u de beste expertise voor een transparant en duurzaam discretionair beheer.

Uw vermogen wordt beheerd binnen dit eenvoudige, compacte en gediversifieerde fonds, dat onze beleggingsstrategie volgt, in perfecte overeenstemming met uw risicotolerantie (van zeer defensief tot zeer agressief). Dit actieve beheer verenigt eenvoud, diversificatie, voorzichtigheid en prestaties.

U belegt in Belgisch beursgenoteerd vastgoed, dat wil zeggen in aandelen van Gereglementeerde Vastgoedvennootschappen (of GVV’s, voorheen vastgoedbevaks). Met dit actieve beheer kunt u gemakkelijk investeren in alle soorten onroerende goederen (kantoren, logistieke opslagplaatsen, residentieel en commercieel vastgoed). U geniet dus van een grote vastgoeddiversificatie, zonder u te hoeven bekommeren over het beheer van de goederen.