02
oktober 2019

Welke soorten kredieten verlenen wij aan onze cliënten?

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen? Een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers bieden wij u flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen.

credit-ld

Wij bieden u zowel consumentenkredieten in de vorm van Lombardkredieten als hypothecaire kredieten. De Lombardkredieten worden gewaarborgd door de inpandgeving van uw portefeuille. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: een bullet-formule (zonder kapitaalaflossingen) of een amortising-formule. U hebt eveneens de keuze uit verschillende looptijden. De voorgestelde oplossing wordt aangepast aan uw situatie en uw wensen.

Wij verlenen ook hypothecaire leningen. Deze kredieten worden, in voorkomend geval, gewaarborgd door een hypothecaire inschrijving/hypothecair mandaat als aanvulling bij de inpandgeving van uw portefeuille. De rente kan eveneens vast of variabel zijn.

Een financieringsoplossing op maat

Het grote voordeel van het Lombardkrediet is zijn flexibiliteit. Het is een krediet op maat tegen een concurrentieel tarief. De cliënt moet geen schuldsaldoverzekering afsluiten of een medisch onderzoek ondergaan. Hij kan in bepaalde gevallen genieten van fiscale voordelen naargelang van zijn persoonlijke situatie.

Meer algemeen en dankzij de samenwerking tussen onze verschillende diensten (private bankers, experts inzake vermogensplanning en –structurering en vastgoedexperts), werken wij een oplossing op maat uit voor de cliënt, rekening houdend met een hele reeks parameters (beheerscriteria, fiscaliteit, vermogens- en financiële situatie, …).

Wenst u meer informatie hierover? Contacteer ons. Onze specialisten zullen u een oplossing op maat voorstellen.

 

Let op, geld lenen kost ook geld.


Contact 


Stijn Kelchtermans
+32 2 679 47 36
stijn.kelchtermans@pldw.be

Lees ook

Credits

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen of een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers geniet u van flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Lees meer
Pourquoi-choisir-puilaetco-dewaay-pirvate-bankers

Waarom kiezen voor Puilaetco Dewaay Private Bankers?

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

Lees meer