03
oktober 2019

Het verloop van uw financieringsaanvraag

Onze eenvoudige en doeltreffende kredietformules laten u toe om te investeren zonder aan uw beleggingen te raken. Hoe organiseren onze experts zich om oplossingen te vinden die afgestemd zijn op uw financieringsbehoeften?

credit-2-ld

In de eerste plaats brengt de cliënt zijn private banker op de hoogte van zijn financieringsbehoefte. Na de kredietaanvraag analyseren de private banker en een kredietexpert het project en de financiële situatie van de cliënt (portefeuille, activa, terugbetalingscapaciteit, …).

Na overleg werken ze een voorstel uit dat aangepast is aan de situatie van de cliënt. Het dossier wordt vervolgens aan het Kredietcomité voorgelegd. Na goedkeuring door het comité maken wij een contract op en stellen wij de gelden ter beschikking. De cliënt kan dan van zijn aankoop genieten, ongeacht of het gaat om een onroerend goed, een kunstwerk, een prachtige Arabische volbloed of een Stradivarius.

Wij bieden flexibele oplossingen. Zodra het departement Kredieten beschikt over alle noodzakelijke informatie over de situatie van de cliënt, kan de toekenning van het krediet zeer snel gaan.  

Een lokaal kredietcomité

Wij hebben een lokaal kredietcomité. Wij kennen de Belgische markt en onze cliënten dus goed. Ons team staat zeer dicht bij hen en wij kunnen zeer snel handelen, indien nodig. Wij kiezen voor een menselijke en directe aanpak.

Zo had één van onze cliënten onlangs een krediet nodig voor een aankoop de dag na zijn aanvraag. Hij had zopas een schilderij gekocht op een veiling. Wij hebben een spoedaanvraag verwerkt, met inachtneming van het wettelijke kader. Ons Kredietcomité is diezelfde dag samengekomen en binnen de 24u beschikte de cliënt over de nodige som om zijn aankoop te financieren.

Wenst u meer informatie hierover? Contacteer ons. Onze specialisten zullen u een oplossing op maat voorstellen.

 

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lees ook

Credits

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen of een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers geniet u van flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Lees meer
Pourquoi-choisir-puilaetco-dewaay-pirvate-bankers

Waarom kiezen voor Puilaetco Dewaay Private Bankers?

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

Lees meer