16
mei 2018

Groeivertraging in Europa: (g)een reden tot paniek?

De Europese economie zit sinds het begin van dit jaar onmiskenbaar in een dip. De indicatoren wijzen vooral op een vrij sterke inzinking van de activiteit in de industrie, terwijl de dienstensector misschien wel beter standhoudt, maar toch ook licht achteruitgaat.

groeivertraging-in-europa-geen-reden-tot-paniek

Sommigen maken zich al zorgen en zien deze achteruitgang als de voorbode van een nieuwe groeicrisis. Voor anderen is er weinig aan de hand en is deze groeivertraging eerder een terugkeer naar een meer normale gang van zaken na de erg sterke groeispurt van de afgelopen maanden. Wie heeft gelijk?  

Ontdek het artikel van onze Chief Economist Christophe Van Canneyt in onze Analyses Monthly #63 van mei 2018 of download het hieronder.

Lees ook

Planification-et-structuration-de-patrimoine1

Optimale planning en structurering van uw vermogen

Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

Lees meer
Une-gestion-durable-de-votre-portefeuille

Een duurzaam beheer van uw portefeuille

Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Lees meer
le-crédit-patrimonial-des-solutions-sur-mesure

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wilt u een opportuniteit aangrijpen of een belangrijke verrichting financieren, zonder uw portefeuille, of een deel ervan, te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers kunt u genieten van een bijzonder soepele financiering op maat, tegen zeer gunstige voorwaarden: het vermogenskrediet, ook wel ‘Lombardkrediet’ genoemd.

Lees meer