04
oktober 2019

Een krediet: een flexibel antwoord op uw liquiditeitsbehoeften!

U wil investeren zonder aan uw beleggingen te raken? Onze kredietexperts staan voor u klaar en werken oplossingen op maat uit die beantwoorden aan uw financieringsbehoeften, uw financiële situatie en uw terugbetalingscapaciteit. Ze zijn eveneens in overeenstemming met uw vermogensbeheer.

credit-3-ld

Wij werken bovendien in overleg met onze private bankers, onze experts inzake vermogensplanning en -structurering, onze vastgoedexperts en onze Art Advisor. Deze samenwerking laat ons toe om u kredietformules voor te stellen die volledig afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie.

Hoe evolueren de behoeften van onze cliënten?

Over het algemeen merken wij op dat onze cliënten hun behoeften meer en meer willen concentreren bij één partner, bij één enkele bank. Zo vermijden ze dat ze hun financiële situatie en de historiek van hun vermogen aan verschillende tussenkomende partijen moeten uitleggen. De cliënten waarderen het principe van één contactpersoon one-stop-shopping.

Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers worden kredieten opgevat als een soepel beheersinstrument ten dienste van de cliënt. Hieronder enkele getuigenissen:

  • « Dankzij de bankgarantie uitgegeven door Puilaetco Dewaay Private Bankers en het nuttige advies van de bank hebben wij uitstekende voorwaarden kunnen onderhandelen bij de verkoop van het familiebedrijf. »
  • « De voorgestelde kredietformule liet mij toe om mijn project te realiseren zonder dat ik mijn activa in portefeuille moest verkopen. Hierdoor kon ik mijn kinderen een financieel duwtje in de rug geven. »
  • « Dankzij het krediet dat Puilaetco Dewaay Private Bankers mij verleend heeft toen ik van mijn ouders geërfd heb, moest ik niet overgaan tot de verkoop van het onroerend vermogen dat in de loop der tijd door mijn familie werd opgebouwd. Het voorgestelde krediet liet mij toe om de successierechten te betalen, waardoor ik zowel de onroerende goederen als de effectenportefeuille die ik geërfd had, kon behouden. »

Wenst u meer informatie hierover? Contacteer ons. Onze specialisten zullen u een oplossing op maat voorstellen.

 

Let op, geld lenen kost ook geld.

Lees ook

Credits

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wenst u een opportuniteit aan te grijpen of een belangrijke verrichting te financieren? Dit alles zonder uw portefeuille gedeeltelijk of volledig te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers geniet u van flexibele en gepersonaliseerde financieringsvormen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Lees meer
Pourquoi-choisir-puilaetco-dewaay-pirvate-bankers

Waarom kiezen voor Puilaetco Dewaay Private Bankers?

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen bieden. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

Lees meer