24
mei 2019

De zeer aangename verrassing van de Amerikaanse resultaten

Het laatste woord is nooit gezegd op de beurs. Het bewijs hiervan? De meeste analisten rekenden op een daling van de winst per aandeel met 3% voor de bedrijven van de S&P 500 index. Hun berekening was gebaseerd op het feit dat de eerste drie maanden van 2018 reeds geprofiteerd hadden van het stimulerende effect van de fiscale hervorming van Donald Trump.

Resultats-americains-ld

Maar nu 450 van de 500 bedrijven hun resultaten gepubliceerd hebben, neigt de tendens naar een stijging van + 0,6% over een jaar. Daarbij komt dat 75% van de bedrijven van de S&P 500 index de analistenverwachtingen overtroffen hebben, meer bepaald dankzij de omvangrijke aandeleninkoopprogramma’s.

Bovendien toont een studie over de Amerikaanse resultaten van het analysebureau Aurel BGC aan dat het kredietrisico zeer laag blijft met een historisch lage wanbetalingsgraad, en dit zowel op het vlak van de bedrijven als wat de Amerikaanse gezinnen betreft.

Lees ook

investissement-immobilier

Anders investeren in vastgoed?

Hebt u, net als de meeste Belgen, ook een baksteen in de maag? Nochtans: rechtstreeks in fysiek vastgoed investeren is een kapitaalintensieve investering, die toch wel een aantal risico’s inhoudt. Daarom bieden we u bij Puilaetco Dewaay Private Bankers oplossingen aan waarmee u ook onrechtstreeks in immobiliën kunt investeren.

Lees meer
le-crédit-patrimonial-des-solutions-sur-mesure

Vermogenskredieten: oplossingen op maat!

Wilt u een opportuniteit aangrijpen of een belangrijke verrichting financieren, zonder uw portefeuille, of een deel ervan, te moeten verkopen? Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers kunt u genieten van een bijzonder soepele financiering op maat, tegen zeer gunstige voorwaarden: het vermogenskrediet, ook wel ‘Lombardkrediet’ genoemd.

Lees meer
La-gestion-discrétionnaire3

Discretionair beheer

Wilt u het beheer van uw portefeuille toevertrouwen aan uw private banker? Kies dan voor discretionair beheer. Deze benadering neemt voor u de last weg om beslissingen te nemen, aangezien u kunt vertrouwen op een team van specialisten. U blijft natuurlijk op de hoogte van de evolutie van uw portefeuille, met transparante rapporten die u op elk moment kunt inkijken.

Lees meer