Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

Actualiteit  

A
 • 16
  januari 2019
  Economie & financiële markten

  Brexit, het eindspel

  Een historische stemming, een historische nederlaag. De stemming gisteren in het Britse parlement eindigde in tranen voor eerste minister Theresa May. Er is geen meerderheid voor haar akkoord om de Europese Unie te verlaten. Daarbij komt dat Jeremy Corbyn, de leider van de Labour-partij, een motie van wantrouwen ingediend heeft, maar het ziet ernaar uit dat deze ook geen groen licht van het parlem...

  Lees meer
 • 14
  januari 2019
  Vermogens - planning & - structurering

  Inbreng in de gemeenschap – Stand van zaken

  U overweegt misschien, zoals zoveel mensen, om bij het begin van of tijdens uw huwelijk enkele eigen (roerende en onroerende) goederen in te brengen in het gemeenschappelijk vermogen ? Laten we samen, aan de hand van een concreet voorbeeld nagaan welke de gevolgen zullen zijn van een echtscheiding of een overlijden. In casu betreft het het voorbeeld van Els en Johan, die binnenkort zullen huwen...

  Lees meer
 • 11
  januari 2019
  Economie & financiële markten

  Zijn de beurzen het slachtoffer van overdreven pessimisme?

  De beleggers overschatten de risico’s. Deze stelling wordt verdedigd door Patrick Artus, Chief Economist van Natixis. Het is niet zo dat er geen risico’s zijn, maar de beleggers overschatten de ernst ervan.

  Lees meer
 • 11
  januari 2019
  Economie & financiële markten

  Staatsobligaties in trek bij beleggers

  De markten verwachtten een stijging van de rente op staatsleningen in 2018. Maar de voorbije maanden evolueerde ze eerder in dalende lijn. Dit is te wijten aan de sterke vraag naar deze nieuwe vluchtwaarden in deze turbulente tijden op de beurs.

  Lees meer
 • 11
  januari 2019
  Economie & financiële markten

  Apple: het icoon is van zijn voetstuk gevallen

  Apple heeft niet meer de grootste beurskapitalisatie van de wereld. Het staat vandaag op de 3de plaats, na Amazon en Microsoft. Het verlies van de eerste plaats is te wijten aan de vertraging van de iPhone- en iPad-verkopen in China.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep