Innovation through tradition

Onze missie: uw vermogen beschermen en doen groeien, over de generaties heen.

En als u duurzaam belegt?

Enerzijds, rendement en, anderzijds, een positieve impact op de maatschappij en onze planeet.

Actualiteit  

A
 • 20
  april 2018

  De markten hebben hun twijfels

  Kijk naar de evolutie van de indexen de voorbije dagen: de markten lijken besluiteloos. Ze weten niet welke richting ze moeten nemen en volgen momenteel geen enkele duidelijke tendens. De reden voor deze besluiteloosheid? De laatste 10 jaar werden de beurzen gestuwd door de aanhoudende daling van de rente, i.e. het beleid dat de centrale banken voerden om onze economieën aan te zwengelen.

  Lees meer
 • 20
  april 2018

  Geopolitiek risico: de valuta’s van de opkomende landen zijn de dupe

  Wanneer Donald Trump een dreigende tweet aan het adres van Rusland de wereld instuurt, wankelt niet alleen de beurs van Moskou, maar ook de munten van de opkomende landen.

  Lees meer
 • 20
  april 2018

  OESO: de vermogensbelasting is nutteloos

  De vermogensbelasting is vaak het voorwerp van stevige discussies. Sommigen zien deze belasting als een middel van fiscale herverdeling, anderen als een boeman die ervoor zorgt dat de meest ambitieuze en dynamische personen het nationale grondgebied verlaten.

  Lees meer
 • 20
  april 2018

  Beurs: kan Europa de VSA inhalen?

  Sinds Donald Trump zijn intrek in het Witte Huis genomen heeft, bleven de Europese beurzen achter op de Amerikaanse. Maar sinds een maand is daar verandering in gekomen. De Europese beurzen doen het zelfs beter dan Wall Street. Gaat het om een trendommekeer of is het een tijdelijk toeval?

  Lees meer
 • 19
  april 2018

  Art Brussels viert zijn 50 jaar

  Art Brussels opent vandaag, voor zijn 50ste editie. De grote Belgische aanwezigheid valt op, met bijna dubbel zoveel Belgische galerieën als in 2017. Zo keert de Brusselse beurs voor hedendaagse kunst voor deze verjaardag terug naar haar roots, met een stevige nationale vertegenwoordiging met gevestigde en opkomende galerieën.

  Lees meer

Onze missie en onze waarden

valeurs-mission-et-vision_2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

PLWD_Logo_150-ANS_Innovation-Through-Tradition_Sky

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u helpen bij het beschermen en doen groeien van uw vermogen, over de generaties heen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep