Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

De markten ondergaan een nieuwe correctie

Op de voorpagina: De markten ondergaan een nieuwe correctie, Frank Vranken - Is de bitcoin een alternatief voor echt geld? , Marie Charlotte Vasseur - De telecomsector in België: meer of minder concurrentie op termijn? , Marc Ernaelsteen

Onze beleggingsvooruitzichten: als Oost en West elkaar treffen

We hebben de langetermijnvooruitzichten voor enkele van de grootste economieën ter wereld voor u onder de loep genomen. Terwijl de Verenigde Staten zich blijven terugtrekken van het wereldtoneel, slaagt Europa er maar niet in om een gemeenschappelijke hervormingsagenda te formuleren. Ondertussen blijft China van deze situatie profiteren.

Actualiteit  

A
 • 16
  november 2018
  Economie & financiële markten

  De blues van Apple

  Men kan niet altijd de beste van de klas zijn. Nadat Apple het eerste private beursgenoteerde bedrijf was dat de symbolische kaap van een beurskapitalisatie van 1.000 miljard euro rondde, zag het zijn koers de voorbije dagen onderuitgaan.

  Lees meer
 • 16
  november 2018
  Economie & financiële markten

  De olieprijs daalt ten nadele van Saoedi-Arabië

  De olieprijs is met 28% gedaald ten opzichte van zijn piek op 3 oktober 2018. En dit, ondanks het feit dat Saoedi-Arabië niet geaarzeld heeft om op eigen houtje te handelen door te beslissen om zijn export van ruwe olie te verminderen met 500.000 vaten per dag.

  Lees meer
 • 16
  november 2018
  Economie & financiële markten

  China is ongerust over zijn krachtmeting met de Verenigde Staten

  Het moreel is niet opperbest in China. De groei vertraagt, de beurs slabakt en hoewel de autoriteiten deze achteruitgang trachten tegen te gaan, blijken hun maatregelen momenteel ondoeltreffend. Uiteraard zijn de autoriteiten in Peking blij dat er op de sociale netwerken wereldwijd circuleert dat China binnen enkele jaren de grootste economische wereldmacht zal zijn.

  Lees meer
 • 16
  november 2018
  Economie & financiële markten

  Italië heeft voor de confrontatie gekozen

  Het antwoord van Italië was geen verrassing. De Italiaanse regering werd door de Europese Commissie gevraagd om haar begroting 2019 recht te zetten, maar ze blijft bij haar standpunt en weigert te gehoorzamen. De bal ligt nu in het kamp van de Europese Commissie, die tot 21 november 2018 de tijd heeft om te reageren. Het ergste zou zijn dat ze een excessieve tekortprocedure opstart en dat dit tot...

  Lees meer
 • 14
  november 2018
  Innovatie

  Het #TechInnovationTeam tot uw dienst!

  Er werd een nieuwe pool van experts binnen de Bank gecreëerd: het #TechInnovationTeam . Het streeft een dubbele doelstelling na: de technologische ontwikkelingen begrijpen en de ontwikkelingen identificeren die beleggingsopportuniteiten kunnen vormen voor de cliënten van de Bank.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep