Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

Actualiteit  

A
 • 15
  oktober 2019
  Innovatie

  This is Goodenough

  Lees meer
 • 14
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Cruciale weken in zicht voor de beurs

  Het seizoen van de kwartaalresultaten van de bedrijven start met de nodige voorzichtigheid. In Europa voorzien de analisten gemiddeld een winstdaling van 3% voor de 600 belangrijkste Europese beursgenoteerde bedrijven. In de Verenigde Staten is de consensus nog voorzichtiger, met een gemiddelde winstdaling van 4,6% voor de 500 belangrijkste Amerikaanse bedrijven.

  Lees meer
 • 14
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Waarom de dollar een vluchtwaarde blijft

  De euro kende de voorbije dagen een herstel en rondde de symbolische kaap van 1,10 dollar. Is het moment gekomen om zijn groene biljetten om te wisselen? Dat lijkt nog te voorbarig.

  Lees meer
 • 14
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Gaat de elektrische auto de automobielsector redden?

  De automobielindustrie is de laagst gewaardeerde sector op de beurs. In Europa bedraagt het winstrendement momenteel 12,8%. In theorie is het mogelijk om minstens een gelijkaardig globaal rendement, met inbegrip van dividend en meerwaarde, op lange termijn te verwachten.

  Lees meer
 • 14
  oktober 2019
  Economie & financiële markten

  Jérôme Powell (FED) heeft een nieuwe financiële crisis vermeden

  De voorbije weken verliepen turbulent op de financiële markten. Eén van de belangrijkste markten is de repo-markt. Ze laat beleggingsfondsen toe om een rendement te verkrijgen voor hun liquiditeiten en banken om over voldoende cash te beschikken door sommige effecten voor zeer korte periodes te lenen.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep