Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

Actualiteit  

A
 • 23
  april 2019
  Economie & financiële markten

  Het drama van de Notre-Dame

  Men kan moeilijk buiten de dramatische brand die de Notre-Dame, één van de meest bezochte monumenten van Frankrijk, verwoest heeft. Een aantal vermogende Fransen, met name uit de luxesector (LVMH, Kering, L’Oréal), hebben honderden miljoenen euro’s geschonken voor de wederopbouw van de kathedraal.

  Lees meer
 • 23
  april 2019
  Economie & financiële markten

  De centrale banken navigeren op het zicht

  Een blik op de beursbewegingen volstaat om zich bewust te worden van de cruciale rol van de centrale banken. Als de markten hun stijgende beweging voortzetten, dan is dat grotendeels te danken aan het soepele monetaire beleid van de centrale banken.

  Lees meer
 • 19
  april 2019
  Economie & financiële markten

  De beleggers op jacht naar mooie dividenden

  Hoewel de beurs sinds het begin van het jaar mooie performances laat optekenen, blijven de beleggers voorzichtig. De reden hiervoor: de daling van de meeste macro-economische indicatoren. Zo heeft het IMF zijn groeivoorspellingen neerwaarts herzien van 3,5% naar 3,3%.

  Lees meer
 • 19
  april 2019
  Economie & financiële markten

  De schuldenlast van de landen is geen probleem meer! Echt?

  Dit sentiment overheerste de voorbije weken. De experts spreken zelfs van « moderne monetaire theorieën ». Het huidige debat draait eigenlijk rond één vraag: als er morgen een recessie optreedt, hoe gaan de centrale banken dan reageren, aangezien ze geen munitie meer hebben?

  Lees meer
 • 18
  april 2019
  Innovatie

  De technologie van solid-state batterijen

  Auto’s, scooters, fietsen, steps, … de meeste elektrische voertuigen zijn uitgerust met een lithiumbatterij. Technisch gezien, betekent dit dat er lithiumelektroden in een geleidend bad liggen (de elektrolyt). Wat is nu de heilige graal van de constructeurs? Batterijen die langer meegaan en sneller opladen. In de huidige stand van de technologie bestaat daarvoor slechts één oplossing: alsmaar grot...

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep