Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

Actualiteit  

A
 • 02
  december 2019
  Economie & financiële markten

  Goud aan 4.000 dollar per ounce, een zotte gok

  Om in te zetten op goud, nemen sommige beleggers hun toevlucht tot opties. Een optie vertegenwoordigt een recht om een ounce goud te kopen of te verkopen op een vooraf bepaalde datum en tegen een vooraf bepaalde prijs. Alles is mogelijk, men kan inzetten zowel op een stijging als op een daling, maar het gaat zelden om grote volumes en extreme scenario’s.

  Lees meer
 • 02
  december 2019
  Economie & financiële markten

  Belgisch vastgoed trekt de grens over

  Wanneer men interesse heeft in waarden die van tel zijn op Euronext Brussel, is AB InBev een vanzelfsprekendheid. Maar ook de vastgoedsector wordt steeds belangrijker, met twee vertegenwoordigers in de BEL20 (Cofinimmo, WDP) en een derde kanshebber (Aedifica).

  Lees meer
 • 02
  december 2019
  Economie & financiële markten

  Eindejaarsrally op komst?

  Thanksgiving, dat vorige donderdag plaatsvond, geeft traditioneel het startschot voor de eindejaarsfestiviteiten op de financiële markten. Men begint voorspellingen voor volgend jaar op te stellen en sommigen rekenen op een eindsprint om het jaar in schoonheid af te sluiten.

  Lees meer
 • 02
  december 2019
  Economie & financiële markten

  Is de lage volatiliteit van de beurzen een illusie?

  Er bestaan verschillende volatiliteitsindexen op de beurs. De meest bekende, de Vix, meet de impliciete volatiliteit van de Amerikaanse S&P 500-index op basis van de markt voor afgeleide producten. Er is ook de Vdax voor de beurs van Frankfurt en de Vstoxx voor de sterindex van de eurozone, de Eurostoxx 50.

  Lees meer
 • 25
  november 2019
  Economie & financiële markten

  China met de kop in het zand

  Volgens een rapport van de Global Energy Monitor heeft China plannen voor kolengestookte elektriciteitscentrales ten belope van 148 GW. Dat is evenveel als alle kolencentrales samen die momenteel in dienst zijn in Europa (149 GW). China doet daarmee het omgekeerde van de rest van de wereld, die onlangs de elektriciteitsproductiecapaciteit op basis van steenkool verminderde.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep