Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek onze halfjaarlijkse beleggings-vooruitzichten

Een nieuwe ‘nieuwe wereldorde’ tekent zich af. De beleggers moeten hun horizon verbreden en hun strategieën aanpassen aan de verschuivende economische machtsverhoudingen van het Westen naar het Oosten.

Actualiteit  

A
 • 14
  augustus 2018
  Economie & financiële markten

  De GVV’s tegenover de disruptieve ontwikkelingen

  De disruptieve ontwikkelingen ten gevolge van ecologische, demografischeentechnologische veranderingen hebben een impact op alle sectoren, ook op de vastgoedsector. Omdat het in de eerste plaats opportuniteiten zijn, hebben we tijdens onze vierde editie van “Meet the Manager” geprobeerd om te begrijpen hoe de GVV’s (Gereglementeerde Vastgoedvennootschappen) hieruit voordeel kunnen halen. Di...

  Lees meer
 • 13
  augustus 2018
  Economie & financiële markten

  Chaos dreigt voor Turkije

  De financiële markten waren de laatste tijd niet mals voor Turkije. De Turkse lira is in vrije val en bereikt bijna elke dag nieuwe bodemrecords. Terwijl de wisselkoers EUR/TRY in juli nog op 5,5 stond, eindigde hij vrijdag op 7,32, i.e. een historische piek voor het paar.

  Lees meer
 • 10
  augustus 2018
  Economie & financiële markten

  VSA-CHINA: een « lose-lose » situatie

  Frank Vranken, de Chief Strategist van de bank Puilaetco Dewaay Private Bankers, meent dat een handelsoorlog geen winnaar kan hebben. Het is een « lose-lose » situatie voor alle betrokken partijen. Donald Trump lijkt momenteel niet al te veel geloof te hechten aan dit scenario. Het volstaat om zijn tweets te lezen om zich hiervan te overtuigen. De president van de Verenigde Staten verklaart zelfs...

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u helpen bij het beschermen en doen groeien van uw vermogen, over de generaties heen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep