Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek onze halfjaarlijkse beleggings-vooruitzichten

Een nieuwe ‘nieuwe wereldorde’ tekent zich af. De beleggers moeten hun horizon verbreden en hun strategieën aanpassen aan de verschuivende economische machtsverhoudingen van het Westen naar het Oosten.

Actualiteit  

A
 • 21
  september 2018
  Economie & financiële markten

  De S&P 500 index is in werkelijkheid een… S&P 10

  Bij het grote publiek is de Dow Jones-index, de oudste index van de Amerikaanse beurs, het bekendst. In de praktijk doen professionals echter amper of geen beroep op deze index. De betrouwbaarste referentie is voor hen de S&P 500-index, waarin de 500 belangrijkste beursgenoteerde bedrijven van de Verenigde Staten opgenomen zijn. Hij is breder en dus betrouwbaarder dan de Dow Jones en minder gespec...

  Lees meer
 • 21
  september 2018
  Economie & financiële markten

  Brexit: de mist vertroebelt de Britse economie nog niet

  De Londense mist is in de hele wereld bekend, ook al dateert hij uit een vervlogen tijdperk toen er nog massaal steenkool werd gestookt. De Engelse kranten hebben het op dit moment echter volop over de hedendaagse mist, die gespuid wordt in de discussies over de Brexit. De onderhandelingen tussen Londen en de Europese Commissie blijven maar aanslepen en niemand kan vandaag voorspellen of we op een...

  Lees meer
 • 21
  september 2018
  Economie & financiële markten

  De olieprijs is bijna verdubbeld: opgepast!

  De koers van het zwarte goud weerspiegelt de turbulentie in de geopolitiek en de wereldgroei. Gisteren nog, klaagden de olieproducerende landen, met Saoedi-Arabië op kop, over de lage prijs. Vandaag maken de westerse en ontluikende landen zich zorgen over de stijging van de olieprijs.

  Lees meer
 • 21
  september 2018
  Economie & financiële markten

  Technologieaandelen: de beleggers hebben partij gekozen

  Terwijl de beurzen van de ontluikende landen minder bijval genieten, verkeren de Amerikaanse indexen in goeden doen. En de technologieaandelen, in het bijzonder. De uitstekende vorm waarin de Nasdaq-index verkeert, is het beste bewijs daarvan. De technologieaandelen uit de opkomende landen vallen daarentegen uit de gratie.

  Lees meer
 • 19
  september 2018
  Vermogens - planning & - structurering

  Een herfst vol hervormingen

  Deze maand traden een hervorming van het erf- en schenkingsrecht en een hervorming van de huwelijksvermogensstelsels in werking, net als een wijziging van de successie- en registratierechten, zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Het belooft dus een warme herfst te worden! Wij nemen voor u de temperatuur op van wat er dit najaar op juridisch vlak verandert. We beginnen met het nieuws heet van de na...

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u helpen bij het beschermen en doen groeien van uw vermogen, over de generaties heen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep