Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe
PLDW_OutlookFY19-06_CoverNL-v4

Ontdek onze halfjaarlijkse beleggings -vooruitzichten

De hoop dat de wereldwijde economie weer zou opveren na de zwakke groei in de eerste maanden van 2019 berustte op drie pijlers: het einde van de renteverhogingscyclus in de VS, het economische stimuleringsprogramma in China en een goede afloop van het handelsgeschil tussen de twee grootste economieën van de wereld.

Actualiteit  

A
 • 19
  augustus 2019
  Economie & financiële markten

  100-jarige obligaties: een succes, behalve voor Argentinië

  Zich voor 100 jaar in de schulden steken: een raar idee? Nochtans hebben verschillende landen dit gedaan. Argentinië deed het twee jaar geleden. Na een zware periode slaagde het land erin om 2,7 miljard dollar op te halen voor… 100 jaar! Het moet worden gezegd dat de geboden rente verleidelijk was: 7,9%.

  Lees meer
 • 19
  augustus 2019
  Economie & financiële markten

  Is de omkering van de rentecurve een goede indicator voor het begin van een recessie?

  Moet men bang zijn voor een omkering van de rentecurve? Deze vraag is niet meer aan de orde voor sommige beleggers. Voor hen is het duidelijk: het is een vooruitlopende indicator voor het begin van een recessie in de Verenigde Staten. Dit wordt trouwens aangetoond door de statistieken: de laatste 5 keer dat de rente op Amerikaanse staatsobligaties op 10 jaar onder de rente op tweejarige obligaties...

  Lees meer
 • 19
  augustus 2019
  Economie & financiële markten

  Turbulentie op de markten en nerveuze beleggers

  Vorige week werden de zenuwen van de beleggers wereldwijd zwaar op de proef gesteld. De financiële markten bevonden zich zelfs in het oog van de storm op woensdag 14 augustus 2019, waarbij Wall Street haar slechtste dag van het jaar liet optekenen. Twee (hoofd)redenen verklaren deze zware nervositeit op de beurzen.

  Lees meer
 • 19
  augustus 2019
  Economie & financiële markten

  En als de negatieve rente slecht nieuws zou zijn voor de landen?

  Over het algemeen, wanneer men het over de negatieve rente heeft, is de commentaar eenvoudig: de particulier wordt bestraft, omdat zijn spaargeld niets meer opbrengt, terwijl de staat besparingen realiseert op de terugbetaling van zijn overheidsschuld.

  Lees meer
 • 12
  augustus 2019
  Economie & financiële markten

  De beleggers op zoek naar een schuilplaats om zich te behoeden voor het risico van een zware crisis

  De beleggers zijn op zoek naar een veilige haven in geval van een grote ommekeer van de markttendens. Goud, staatsobligaties, de Japanse yen en de Zwitserse frank behoren tot deze vluchtwaarden.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep