Als vertrouwenspartner biedt onze bank reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen voor haar cliënten.

Analyses Magazine: 150 jaar tot uw dienst

150 jaar tot uw dienst: ontdek het verhaal van twee generaties bij Puilaetco Dewaay Private Bankers. Waarom stijgen onze lonen niet sneller? Christine Mostert, Art Advisor, legt uit hoe men zijn kunstvermogen zo goed mogelijk kan overdragen of waarderen. Tot slot: ontdek ons transversaal comité binnen de groep ten dienste van uw portefeuilles, alsook andere artikels over ondernemerschap, de strategie en de expertise van de bank.

Actualiteit  

A
 • 19
  juni 2018

  De burgerlijke maatschap en het nieuwe ondernemingsrecht

  Op 27 april 2018 werd de wet houdende hervorming van het ondernemingsrecht gepubliceerd. Het ondernemingsrecht werd grondig gemoderniseerd. De wet spreekt niet langer van ”handelaar” en “koopman”. Het begrip “onderneming” staat centraal. Voortaan zullen vennootschappen zonder rechtspersoonlijkheid ook kwalificeren als onderneming. De Memorie van Toelichting vermeldt expliciet de maatschap als voor...

  Lees meer
 • 15
  juni 2018
  Kunst, cultuur & lifestyle

  Rik Wouters: Ode aan het leven

  Sotheby’s veilt op 20 juni 2018 in Londen het werk ‘Vrouw in het woud, blauwe hoed in de hand met opgeheven arm’ van de Belgische kunstenaar Rik Wouters.

  Lees meer
 • 15
  juni 2018
  Economie & financiële markten

  De paradox van de Amerikaanse rentestijging

  De voorzitter van de Fed (Amerikaanse centrale bank) heeft op 13 juni niet voor verwondering bij de beleggers gezorgd door aan te kondigen dat zijn instelling de richtrente met 0,25% verhoogt. Voortaan schommelt deze rente binnen een vork van 1,75% tot 2%.

  Lees meer
 • 15
  juni 2018
  Economie & financiële markten

  Donald Trump en de « Tien kleine negertjes » van de mondialisering

  Door de G7-top vroegtijdig te verlaten, bevestigt Donald Trump dat de wil om de wereldproblemen bilateraal op te lossen, zal leiden tot een afname van de gunstige effecten van de mondialisering. Hoe is het zo ver kunnen komen?

  Lees meer
 • 15
  juni 2018
  Economie & financiële markten

  De rentestijging? Dat is uw probleem!

  De stijging van de dollar en van de rente maakt de Amerikaanse markten aantrekkelijker bij de beleggers. Om die reden zijn we sinds kort getuige van een kapitaaluitstroom uit de opkomende landen.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

valeurs-mission-et-vision_2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

PLWD_Logo_150-ANS_vertical-f

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u helpen bij het beschermen en doen groeien van uw vermogen, over de generaties heen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep