Als vertrouwenspartner biedt onze bank u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen.

Ontdek hoe

Actualiteit  

A
 • 21
  juni 2019
  Economie & financiële markten

  Euforie op Wall Street

  Op donderdag 21 juni 2019 registreerde de beurs van New York een sterke stijging, met zelfs een record voor de S&P 500 index in het vooruitzicht. De reden voor deze euforie? De Fed (Amerikaanse centrale bank) die haar richtrente ongewijzigd houdt en de piste van renteverlagingen in de nabije toekomst openhoudt.

  Lees meer
 • 21
  juni 2019
  Economie & financiële markten

  De paradox van de centrale banken

  De centrale banken halen de voorpagina van de economische pers. De Europese Centrale Bank (ECB) heeft bijvoorbeeld laten blijken dat ze bereid is om zwaar geschut boven te halen: een nulrente of negatieve rente of een nieuwe monetaire versoepeling (QE of quantitative easing), alles is in staat van paraatheid.

  Lees meer
 • 21
  juni 2019
  Economie & financiële markten

  Waarom is de inflatie in de eurozone zo laag?

  Een vaststelling: ondanks de miljarden euro’s die door de Europese Centrale Bank (ECB) in de economie van de eurozone gepompt werden, blijft de inflatie nog altijd onder de doelstelling van 2%.

  Lees meer
 • 21
  juni 2019
  Economie & financiële markten

  De impact van de tweets van Trump op de markten

  Geen enkele trader of belegger stelt de impact van de tweets van Donald Trump op de financiële markten in vraag. Erger nog, deze impact verhoogt de onzekerheid op de financiële markten, want niemand kan de teneur van deze tweets voorspellen, des te meer omdat ze elkaar kunnen tegenspreken zoals we in het Mexicaanse dossier gezien hebben.

  Lees meer
 • 21
  juni 2019
  Economie & financiële markten

  Moeten we ons verheugen over een rentedaling?

  Deze vraag is aan de orde na de laatste verklaringen van Mario Draghi, de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB). Hij kondigde aan dat zijn instelling meer monetaire stimuli zal geven indien de groei verzwakt (wat het geval is). Hij voegde er eveneens aan toe dat hij hetzelfde zal doen als de inflatie niet aantrekt, wat ook het geval is.

  Lees meer

Diensten Een antwoord op maat

 • Proactief vermogensbeheer

  Onze beleggingsfilosofie? Een proactief beheer op basis van uw risicotolerantie, in het kader van een holistische benadering van uw persoonlijke situatie. Bij Puilaetco Dewaay Private Bankers nemen we de tijd om u te leren kennen. Op die manier kunnen we u een waaier van oplossingen op úw maat voorstellen.

  Lees meer
 • Optimale planning en structurering van uw vermogen

  Wilt u er zeker van zijn dat uw vermogen optimaal wordt beheerd en overgedragen aan uw naasten? Of u particulier, zelfstandige, bedrijfsleider of houder van een participatie bent, ‘Wealth Planning and Structuring’ vormt een onmisbare basis voor het goede beheer van uw vermogen.

  Lees meer
 • Een duurzaam beheer van uw portefeuille

  Wilt u zowel financieel rendement als maatschappelijke impact? Kies dan voor duurzaam portefeuillebeheer. U investeert in een positieve toekomst, voor uzelf en de volgende generaties. In lijn met uw waarden, zal uw vermogen geïnvesteerd worden in verantwoordelijke, zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

  Lees meer

Missie, visie, waarden

Gestion-durable-Un-partenariat-exclusif-avec-triodos2

Elke dag stellen wij onze expertise tot uw dienst door u oplossingen op maat voor te stellen. Wij houden rekening met uw risicotolerantie en uw langetermijndoelstellingen, en volbrengen onze missie met een gepersonaliseerde, flexibele en lokale dienstverlening.

Lees meer

150 jaar aan uw zijde!

A-vos-cotes-depuis-150-ans

Sinds 1868 focussen we op onze enige bekommernis: private banking en haar evolutie. Deze positionering garandeert onze cliënten een evenwicht tussen traditie en innovatie.

Lees meer

Onze experts

Experts-Trader

Onze specialisten staan aan uw zijde en stellen hun expertise tot uw beschikking. Leer elk van hen beter kennen en ontdek hun artikels over economie en financiën, planning en structurering van vermogens, duurzaam investeren of kunst, cultuur en lifestyle.

Lees meer

Uw vermogen verdient een sterke visie

Sinds 1868 hebben we maar één enkele missie: u reeds generaties lang performante, gepersonaliseerde en verantwoorde oplossingen. Als private bankers focussen we op een volledig gepersonaliseerde aanpak, gebaseerd op onze ervaring, geschiedenis en geavanceerde technologie.

 • Éen enkel specialisatiedomein: private banking
 • Onafhankelijk beleggingsadvies en gepersonaliseerde oplossingen
 • Een uitstekende financiële soliditeit gesteund door een solide Europese groep